Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlytoo

    aktív tag

    Miért szidják a PUBG-t?

    -Azért, mert irritáló, ez a folyamatos "optimalizáció" és lagg simítás, amikor ennyi pénzből simán össze lehetett volna vakarni egy olyan fejlesztőgárdát, aki mondjuk csinál is valamit. Senkit ne tévesszen meg az a tény, hogy közben tartalmat gyártanak. Azt a legtöbb, valamire való játéknál megteszik. Ja és igen IRRITÁL, hogy egy i7 6700K/ GTX 1080/ 16GB memória/ Samsung 951 Nvme M.2-es SSD-vel megáldott gépemen, olykor-olykor beszakad 30 FPS alá, amitől legszívesebben behánynék. TheProb kollégával szoktam játszani (mostanában nem sok időm van sajna, de ne aggódj tesó, igyekszem, ahogy tudok) és neki is elpanaszkodtam már párszor ezt. Miért játszok, akkor vele? Mert megvettem b**** azért.

    Mitől jó a PUBG?

    -Azért, mert a RoyalBattle Battleroyal stílusú játékokban mindig van kihívás. Az emberek nagy része amúgy is szeret kooperatív szinten játszani a haverokkal.

    -Azért, mert a streamerek felhypeolták. Szép kis marketingkampány volt. Ezt így kell.

    -Azért, mert kompetitív. Az emberben benne van a versenyszellem, és jó összemérni a tudásunkat igazi játékosokkal.

    -Azért, mer a haver, barát, barátnő, kedvenc steamer, kedvenc e-"sportoló" játszik vele, és te is felültél a hype train-re.

    Kinek van igaza???

    Mindenkinek! ;) ;) :R

    UI.: Köszönöm szépen PUBG, hogy egyenlőre ,ég szaggat és laggol játék, mert így megtudom indokolni az imádott kedvesemnek, hogy minek is az a fránya/drága 1080-as és az I7-es. :R A többi játékkal sajnos nem tudtam.

    [ Szerkesztve ]

    "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

Új hozzászólás Aktív témák