Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Pöttön #101850 üzenetére

    "Az egyik kérdésem az lenne, hogy a PS4-nél be lehet állítani azt valahogy, hogy a rá kötött magyar usb-s billentyűzetet, chat gépelésnél magyarnak kezelje, ne angolnak, vagy legalább qwertz-nek, ne pedig qwerty-nek?
    Mert ékezetek nélkül még meg vagyok, de a legidegesítőbb számomra, hogy mindig az y-t, és a z-t fel kell cserélnem."

    Sajnos nem lehet vele mit kezdeni,
    talán ha német nyelvet állítasz be, ott rendben van az "Y", és a "Z".

    "A másik kérdésem pedig az lenne, hogy usb-s hangkártyával használom a fejhallgatómat (számomra a joysztikba dugdosás kényelmetlen, és a joy nem is hajtja meg rendesen a fejhallgatómat) és az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet valahogy állítani, hogy az usb-s hangkártya csak arra kelljen, hogy a fejhallgatómnak a mikrofonját működtesse, és a parti-nak a hangját, és a játék hangját pedig a házimozi erősítőn, hdmi-n keresztül adja ki a ps?

    Szóval ha az USB hangkártyát chat audiora állítom, és alapból a hdmi van beállítva elsődleges hangkeltőnek a ps-en, akkor halladszódni fog a party hangja a házimozi hangcuccon is,vagy csak a fejhallgatón?

    A cél az lenne, hogy nyakba akasztott fejhallgatóval, (de működő mikrofonnal) halljon engem a party, és én is, és a szobában lévők is hallhassák a party-t, a játék hangjával együtt. :)

    A válaszokat, segítséget előre is köszi! :R"

    Tetszés szerint tudod állítani, a ki és a bemeneti eszközöket egymástól függetlenül, tehát meg tudod oldani USB hangkártya legyen a mikrofon bemenet, a játék hangjai és a chat hangokat pedig HDMI-n keresztül a TV-n szólaljon meg.

    -Settings
    -Device
    -Input Device
    -Output Devices
    -Válaszd ki a kívánt hangeszközt a listából

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák