Új hozzászólás Aktív témák

  • czappa

    aktív tag

    Ma en is atvettem a gepet (KZ bundle) a konzolvilagbol. A doboza alapjan made in china.
    KZ: tenyleg gyonyoru, talan a por effekt ami csunya, de a taj vilagosban, meg a varos messzirol gyonyoru, az arcok kozelrol szinten eleg jol neznek ki.
    Elso konzolom, es bar mar olvatsam itt, hogy a KZ nehez, de arert normalon kezdtem, es hat bizony elegge lassan haladok, tul sokszor halok meg :). Owl (asszem) tenyleg hasznos, de a semmibol odareptetett ellenfelek bizony szivatosak. Az az igazsag, hogy soha nem szerettem a vegtelenitett ellenfeleket, talan csak az AVP 1-ben tudtam anno elfogadni. Viszont igy egy picit le is hangolt a KZ.
    Viszont gamestarbol megvan a Ghost is, azzal eleg jol elszorakoztam, mondjuk ezt is szinte csak kiprobaltam. A negybol a masodik fokozaton inditva jatszato nehezsegunek tunik. A grafikajat korabban szittak sokan (vagy csak PCn?), mivel en amugy kazual gamer vagyok, az utobbi idokben nem jatszottam az uj cimekkel igy nem tudom pontosan megmondani, de szerintem eleg szep ez is, nekem tetszik. Nekem a tortenettel sincs bajom, de lehet meg csak az elejen erdekes, aztan ellaposodik, nem tudom.
    PS4 update: Nekem ha jol remlik az 1.5 verzio volt fent, ezt frissitette 1.52, ami gyorsan ment, igaz, bar van wifi router, de azt meg nem probaltam, csak vezetekes nettel.
    Multi: "ki van zarva, mert nem tdom". Meg nincs ps+ elofizum.

Új hozzászólás Aktív témák