Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Szigma70 #103890 üzenetére

    "A sok "divatmultigamer" mindíg csak az "uptoday" , agyonhypolt játékokkal játszik, kijön valami új, már mehet a levesbe a régi."

    Létező dolog amit írsz, erről tehet a játék készítő, és a kiadó, de a játékosok is, másrészről, azért annyira nem rossz a helyzet ezen a platformon.

    A legnagyobb felhasználói bázist, a SONY tudhatja magáénak.

    Mit mondjanak a PC-sek, vagy az Xbox-osok, ha már kihalt MP-ről beszélünk?

    "Az meg a másik véglet, hogy ha nem elsőnaposként kezdesz egy játékba, akkor később esélyed sincs."

    Megcáfolnám amit írsz.

    Nekem az első napos játékvásárlásról teljesen más a tapasztalatom.

    Day1 játék vásárlás = béta teszter, a játék online része az esetek döntő többségében hibás, nem játszhatatlan, de általában kritikán aluli minőségről beszélhetünk a magas árcédula miatt érthetetlen ez.

    Hatalmas érdeklődés miatt a szerverek túlterheltek, így az még a jobbik eset ha tudsz valahova csatlakozni, hasonló finomságok, nekem ezek közül semmi nem hiányzik, de ez csak a történet egyik fele, egyébként működik az üzleti modell, még ilyen feltételek mellett is jó eladásokat produkálnak a gémerek.

    Másik fele a dolognak amit írsz, az online játékban való érvényesülés.

    Teljesen elhanyagolható mikor ülsz neki a játéknak, az időt a betanulásra így is úgy is rá kell szánni, mivel esetenként milliós nagyságrendű aktív játékosbázisról beszélhetünk, így egész biztos néhány csodabogárral fogsz találkozni, aki abban az adott játékban tölti az életét, így garantáltan eldorgál...

    Ez ellen ahogy fentebb is írtam, csak az idő, és a gyakorlás a gyógyír semmi más, teljesen minden mikor kezdesz hozzá a játékhoz.

    "A legfőbb gondom, hogy nincs CS ps4-re "

    CS egy "régi" HC játék, ha már "hardcore" akkor azt PC-n érdemes játszani, nem is feltétlen kell hozzá drága PC, mivel régi játék.

    Egyébként hasonló stílusú játékot találsz ezen a platformon is a Rainbow Six Siege nevezetű játék személyében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák