Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    Üdv

    Ha már headset, akkor lenne nekem is kérdésem.
    Én egy AKG fülest használok otthon ha nem mehet az aktív hangfalszett.
    Viszont ezen nincs mikrofon ugye. A gyereknek van egy noname
    Genius csodája, ami mikrofonos, mert ő csetel a barátokkal, neki megfelel, és hát nála fogyóeszköz sajna, mert valami mindíg történik velük.
    Nos ez a Genius headset bedugva a ps kontrollerébe eléggé halk. A kérdés, hogy ez ilyen, vagy csak ezzel az eszközzel ilyen? A fülessel pc-n, telefonon nincs különösebb gond a hangminőségen kívül ugye, de a ps-el én halknak találom. Tapasztalt valaki hasonlót ilyen alsókategóriás fülesekkel? Vagy nagyok az igényeim hangerőt illetőleg?
    A másik, hogy az audió menüben, ahol állítani lehet a mikrofon és hasonló jelszinteket, ott csak akkor jelenik meg a mikrofon, ha elöbb a kontrollerbe üresen dugom be az adaptert, majd utána a fülest az adapterbe. Ha be van dugva a füles az adapterbe és együtt csatlakoztatom, akkor nem jelenik meg a mikrofon része a fülesnek. No és még egy dolog. Gondolom más is használja úgy a fülest, hogy nem csak a csetet, hanem az összes audió jelet hallatatja a kontrolleren keresztül. Nos ilyenkor ha a mikrofon jelszintjét próbálnám beállítani, akkor olyan, mintha összegerjedne a mikrofon a fülessel. Ha csak a csetre van állítva, akkor minden rendben, fel lehet tolni rendesen a mikrofon jelszintjét, de ha all audióra állítom, akkor szinte minimálra kell venni, mert jön a gerjedés, ami fizikailag elképzelhetetlen egy zárt fülesnél.
    Ez egy szoftveres bug és másnál is jelentkezik? Ezt egyébként más mikrofonos fülessel is produkálja.
    Mi lehet a bibi? Lehet a kontroller jackcsatija rossz, lehet szoftveres bug, lehet esetleg az átalakító adapter bibis ( ugye ez csinál a 2db jack csatiból egyet, ami mehet a kontrollerbe)
    Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Vagy mindenki dedikált Sony , vagy más drága fülessel tolja?
    Elöre is köszi és azért is ha egyáltalán elolvastad a sirámomat :R

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák