Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz erahurka #107924 üzenetére

    2év garancia:
    Mert tömegesen halnak meg a PS4-ek 1 év után és 2 éven belül? :N
    Ráadásul a PS4 Pro és az XBO Scorpio pont nem azt üzeni hogy a garancia hossza fontos kéne hogy legyen a vásárlónak.

    Megbízhatóbb online szolgáltatás:
    Sokan panaszkodnak a PSN-re, de én 2év alatt egyszer ha belefutottam olyan PSN leállásba ami nem előre bejelentett maintenance volt. A blackfriday és xmas DDOS támadások meg az MS rendszerét se szokták kímélni. Hamarosan jön az új rendszerfrissítés a PS4-re. Szóval lehet jobb az MS, de kötve hiszem hogy annyival hogy ez mérvadó szempont lenne mikor valaki konzolt vesz.

    Cross platform:
    Igen, mert a konzol tulajok nagy százaléka egyben hardcore PC gamer is?! Szerintem az össz-konzol felhasználói bázisnak elenyésző része PC tulaj is egyben.

    EA Access:
    Előfizetés? A PS Plus és a Gold miatt is háborog a játékosok nagy része. Majd pont az EA access előfizetés (ami csak egy kiadó limitált listájú játékaihoz ad hozzáférést) lesz az a plusz ami az XBO felé billenti a mérleg nyelvét konzolvásárláskor.

    Megmondom mi a Sony sikerének a titka. Költsél sokat saját fejlesztésű játékokra, meg adjál kurva sok pénzt játékfejlesztőknek hogy jó exkluzív játékokat készítsenek a te konzolodra. Amikor ezek miatt a te felhasználói bázisod lényegesen jobban növekszik, a játékfejlesztőknek már jobban meg fogja érni neked exkluzív címet fejleszteni mint a konkurenciának. Innen meg már öngerjesztő a folyamat. Nier:Automata már nem is jön XBO-ra. Minek? Elviszi a fejlesztési kapát. PS4 és PC port bőven elég hogy megtérüljenek a fejlesztési költségek.

    Ma ha egy játékfejlesztő azt akarja hogy a játékba fektetett pénze mielőbb megtérüljön, akkor PS4-re és/vagy PC-re fejleszt elsődlegesen (nem igaz, mert mobilra!).

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák