Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    Hali! (Közérdekű információ. :K ) Ha esetleg (hozzám hasonlóan) más sem tud megbarátkozni a DS4 homorú analóg karjaival (és a leváló gumiborítással), annak -miután én már lefutottam ezeket a köröket- két módszert javasolnék:

    1. Az eBay-en beszerezhető XBOX Elite kontroller analóg karjait minden további nélkül be lehet építeni a DS4 kontrollerbe. Kapunk 3 pár kart (rövid homorú, hosszú homorú, hosszú domború). A beépítésről találunk videókat a YouTube-on.

    Az enyém így sikerült:

    Természetesen lehet cserélgetni a (mágneses rögzítésű) karokat (hosszabbat, rövidebbet, homorút, domborút).

    2. A másik -költséghatékonyabb- (de talán még jobban működő) megoldás az, ha kiszereljük egy régi PS3-as vagy PS2-es kontrollerünk analóg karjait, levágjuk róla a porvédő félgömb-borítást (én egy 125mm-es flex-szel csiszoltam le óvatosan) és egyszerűen rátoljuk a DS4-es kontroller analóg-kar tartócsonkjaira. (A szerelésről szintén találunk YT-os videókat.) Így ugyan kevésbé esztétikus a végeredmény:

    viszont egyrészt senki nem a kontrollerét bámulja játék közben, másrészt így (ha rossz az érintkezés az analóg kar mechanikájánál) bármikor be tudunk fújni egy kis WD40-et.

    Az utólag az eredeti DS4 analóg karokra pattintható műanyag (gumi) kupakok közül csak egyet próbáltam. Siralmas tapintási érzete volt. A normálisabb(nak kinéző) kupakok pedig kb. annyiba kerülnek, mint az 1. megoldás. A 2. megoldás viszont ingyenes és érzetre nincs jobb nála.

    Ennyike. :U

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák