Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Visszavittem a gépet a tulajnak. Hát nekem nagyon pozitív a gép, szép gyors a menü, nem sok felesleges kutyafasza van benne. Játékok gyorsak és szemmel láthatóan nagyobb sebességgel és stabilabban futnak, mint xbox one -on. A gép kicsit hangosabb, de mivel állandóan megy mellette a pc ezért különösebben nem érdekel. Kicsit melegebb is mint az xbox one.
    Kontroller NEKEM jobban tetszik mint az xbox one -os. Illesztéseknél nem mászik el (xbox one igen, de lehet csak én fogtam ki rosszat) viszont egy kis gumi lap kéne az analóg karokra, mert szerintem is kopni fog a gyári.
    Kőkemény játékgép, sallangok nélkül és számomra ez a lényeg, ami tesztekben nem nagyon látszódott, hogy SOKKAL szebb a bf4. Nekem a fakóság nem tűnt fel, viszont a képfrissítés, a felbontás, főleg a távoli objektumokon/tereptárgyakon/embereken nagyon látszik. Sokkal jobban tudok érvényesülni.
    Xbox one -on kicsit szebbek a színek, olyan teltebb az egész de őszintén megmondom a felbontás NEKEM fontosabb. Jah, és mivel többen vettek gépet, jóval több játékos is van, ez is nagyon fontos.

    Én az elején azt mondtam, hogy a bf4 lesz a sorsdöntő a gépek között, nos most eléggé letettem az agyam. :)

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák