Új hozzászólás Aktív témák

  • unrealnoise

    senior tag

    Tiszteletem Hölgyeim és Uraim!

    (és akkor váltsunk most tegezésre...)

    Remélem nem bánjátok, hogy megosztok veletek egy oldalt azon okból kifolyólag, hogy keresnék embereket (már most) szervezett Project Cars 2 versenyekre.

    Egy elég komoly, de változatos kihívásokkal szolgáló kis közösséget szeretnék összehozni. Komolyan gondolom a dolgot, ezért regisztráltam egy doimaint is. Egy követésnek, like-nak (facebookos oldal is van), regisztrációnak nagyon örülnék, arról nem is beszélve, ha majd neveztek a special events-ekre vagy versenyekre.

    Az oldalon több leírás is megtalálható, milyen tervekkel állunk neki a dolgoknak. Az oldal béta, de folyamatosan pofozgatva lesz, és amint összejön egy kritikusabb tömeg megindulhat (de akár már korábban is) egy komolyabb diskurzus. Akárhányan is leszünk azonban, az élvezetes versenyzés garantált lesz. Köszöntem mindenkinek! :R

    Az oldalt egyébként hírekkel, gameplayekkel és információkkal is szolgál a játékkal kapcsolatban. Ezért akár csak-e célból is megéri felkeresni az oldalt, ma például kikerült több igazán csemege szinten mozgó jelenetsor is.

    Itt a Facebook oldal és az igazi pcarsdriversclub.hu is.

    steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Új hozzászólás Aktív témák