Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    Plusz ha mar ennyire benne vok akkor elmondom.(igaz hosszabb idos tesztre gondoltam mig leirom,de mar ez is valami es ki tudja hol a vege....)
    07.23-al deactivaltam neten a "bonus primary gepem" amin azota is elerheto az elotte letoltott plus-os vagy kulon megvasarolt jatek.A plus nem maradt meg ,(ezt sejtettem es ezert vetettem sogiva az akciokor kartyan plus-t),de a leszedett tartalom indul es hasznalhato!!Masik 2gepen azota megosztva ezen acc primary es secondary-kent szval nem kavar bele ez sem!!!
    Amit tudok,h ha felhasznalot valtasz akkor bukta a dolog(tapasztalat!)....En spec nala mindent autora raktam ,igy letolt/feltolt instalal onaloan a gepe a sajat aktiv plus-a miatt h ez ne legyen gond es elmondtam,h hozzam nem lephet mar at nezelodni.....szval ha jol gondolom akkor max a rendszerkileptetes es ujra jelszokeres lehet az ami megbuktatja a dolgot.Viszont ha ez bekovetkezik akkor is hasznalhato addig a dolog es felevente ujra csinalhato. ;)
    H miert van ez igy :Sztem azert mert a rendszer a felhasznalo kileptetesig nem csekkolja a gepen levo felhasznalok elsodlegessegenek megletet es elhiszi,h az valos mert idaig az volt.
    Vagy nemtom,de muxik.
    Biztos nem En talaltam fel most a "spanyolviaszt" es lehet innen tobben is hasznaljatok a lehetoseget,de leirva meg nem lattam/olvastam,igy leirtam.

    Ui: UC4,HZD tartalmu deactivalhato acc gazdanak szivesen megmutatom,h jatszhato nalam is a jateka ha megosztja es deactival utana. :DDD (de ezt akar komolyan is gondolom ha valaki megosztana...lehet kiporogne nalam is ingyen,mig neked semmibe nem faj max egy deact-ba. :B ) :R

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák