Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz #10927360 #120951 üzenetére

    A-t mondtam B-ről beszélsz jó, menjünk sorba, bár induljunk ki onnan, hogy így kezdtem:Tiszta medneesz :DDD, amúgy azt se értem, de én vagyok maradi tudom. Tehát, amit mondtam csakis saját magamra értettem és a saját gondolatomat mondtam el az adott témáról, más máshogy gondolja, ennyi.

    - Igen a kevés időmben is nyomon követem a játékokat és várok, amíg játszhatok velük. A Witcher 3-t mindkét kiegészítővel pl. két hete fejeztem be.

    - Mérvadóbb egy egy stream / gameplay mint a fizetett PR cikkek. Az aláírásodból adódóan számodra biztos, számomra nem, illetve ha jól emlékszem nem egy streamer/youtuber bukott le, hogy nekik is jutott egy kis pénz azért, hogy a játékot jobb színben tüntessék fel, innentől fogva nehéz meghúzni a határt.

    - Kíváncsi vagy, hogy egy másik ember hogyan oldotta meg az adott feladványokat. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hány játéknál kell olyan brutális fejtőröket megoldani :DDD, de mint említettem jobban szeretem saját magam kitapasztalni, és nem lespoilerezni magamnak a játékot.

    - Érdekel az adott streamer , videós véleménye, mondandója, személyisége. Tökéletesen egyetértek, ezért is hoztam fel angry joe-t.

    - Nem rendelkezel egy bizonyos platformmal de még is érdekel a játék. Nem is teheted meg ezért végignézed egy olyan streamer, videós szemszögéből akivel tudsz azonosulni.
    Ezt a részt itt nem értem, ha nem rendelkezik az adott platformmal, akkor felmerül a kérdés, hogy miért is érdekli ez az egész, ha viszont érdekli, akkor azon van, hogy minél előbb beszerezze az adott konzolt/megfelelő pc-t.

    Ez csak pár lehetőség ami miatt valaki ezt nézi. Valószínűleg ha nem érzel magadban eziránt érdeklődést nem te vagy a célközönség. Gondolom nem nézed meg az XY sorozatot / filmet / sport közvetítést mert nem érdekel. Sorozatok/FILMEK/ sport közvetítések keverése, összemosása azzal, hogy valaki végigvisz egy játékot....oké rendben, bár nem értem milyen szempont alapján. :) Egymásról feltételezést hagyjuk, te nem ismersz engem, és én sem téged, ezért nem is feltételezek rólad semmit. Respect :R

    [ Szerkesztve ]

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák