Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Gabesz1019 #121973 üzenetére

    "Szerintetek lesznek limitált festésű Pro gépek? Leginkább GT Sport-os érdekelne. Vagy az már be lenne jelentve? Eladtam a Fat gépemet, Pro-ra váltok. A mostani Pro + 1 kontrolleres akció elég jónak tűnik, nem hiszem, hogy karácsonyig lesz olcsóbb, de még akkor se nagyon. Szerintetek megéri most megvenni ezt a csomagot?"

    Szerintem nem éri meg a felárat. Maroknyi játék szebben fut, a többinél nagyítóval kell keresni a különbségeket . Nyilván a későbbiekben érkező játékok majd kapnak PRO támogatást, de lényeges különbségre én nem számítanék.

    Ettől függetlenül, ha a lehető legjobbat szeretnéd kapni a pénzedért akkor egyértelműen csak a PRO lehet alternatíva ha PlayStation-ön vonalon mozgunk.

    Ha az ár / érték számít, akkor pedig egyértelműen a Slim a befutó, és akkor a különbözetből kapásból tudsz vásárolni játékokat, előfizetést, kiegészítőket stb...

    PRO gépből pedig szinte biztos lesz limitált is, egyelőre azt várhatja a gyártó hogy jól bevásároljon mindenki, aztán egy-egy limitált gép láttán a fanatikusok, vagy az új belépők is vásárolni fognak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák