Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz XuChi #126829 üzenetére

    Hát ha jól emlékszem az Infamous S.S.-en kívül nem nagyon van más cím ami tényleg jelentős fps boost-ot kapott a pro gépnek köszönhetően. Ott a 30-ról felmegy 40-50 körülre.

    Egyelőre kár várni a 60 fps-re. De szerintem még a következő generáció sem arra lesz belőve. Aki akar most is tud 60 fps-es játékot csinálni. Doom, Battlefront, Battlefield 1....stb. Lehetőség adott.... de a fejlesztők nem élnek vele. Valahol jogosan.
    Naughty Dog mondta az Uncharted 4 kapcsán, hogy ha nagyon akarták volna megoldhatták volna 60 fps-ben is az U4-et... ez is egy feature amit le kell programozni (ők mondták). Csak az rengeteg idő és pénz és nem éri meg a felárat. Nem fogy tőle jobban a játék....de költségvetést a durván megtolná.

    Itt jegyezném meg, hogy a következő BOX (akármit is ígértek) sem fog minden "régebbi" címet 60 fps-sel futtatni. Ők ugyanazt fogják mondani amit a Sony a pro gép esetében.
    "mi megadtuk a lehetőséget...a többi a fejlesztőkön múlik". Lásd ott a Killzone Shadow Fall. Biza az csak 30 fps...de még az sem mindig. Hiába az erősebb konzol.... ugyanúgy fut ezen is. Nem fog a Guerilla egy régi játékára pénzt költeni, hogy jobban fusson. Inkább költ még a Horira.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák