Új hozzászólás Aktív témák

  • bbdzyx

    senior tag

    MGS ON: Én sosem ismertem az MGS szériát, gyerekként is csak hallomásból ismertem pár mozzanatát a PSX/1/2 időkből . De ez az MGSV az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam.
    az első Far Cry után hamarabb kellett volna eljutni erre a mesterséges intelligencia szintre. Melyik másik játékban kiabál oda az ellenséges katona a társának, hogy "láttam valamit arra, csekkold mán"? Ha gyanús dologra lesznek figyelmesek, akkor készültségbe vágják magukat, amíg meg nem győződnek a terület tisztaságáról. Ha meglátnak a távolban, a biztonság kedvéért rád eresztenek pár aknavető töltetet (menekülésnél szintúgy.

    Mondanám, hogy repetitív egy-két mellékes küldetés, de annyiféle képpen lehet megoldani őket, hogy nekem idáig egyszer sem fulladt unalomba a játék.

    Ebben az epizódban sem muszáj ragaszkodni a lopakodáshoz. És ne is tegyétek, próbáljátok ki sok mindent, szerintem az AI zseniális. Na meg a prologus és a többi cut scene is átlagon felüli. A sztorit átolvastam, ennél szövevényesebb kémsztori nincs még egy.

    [ Szerkesztve ]

    “Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

Új hozzászólás Aktív témák