Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz mstills #13065 üzenetére

    Ügyes a srác, de ettől még ő is rá van kényszerítve a kontrollerből adódóan olyan dolgokra amire egérrel nem lenne - lényegében vízszintesen mozgatja csak az analóg kart - cod egysíkú pályái miatt ez nem is akkora probléma - valamint a célzás rásegítésére mozog, sőt, leginkább a bal analóg karral céloz, rámozog a célkeresztel az emberre, s nem a célkeresztet mozgatja az emberre - cod-nál szintén nem probléma, lévén nincs mozgás miatti recoil, s legtöbb konzolos fps-nél sincs (még az auto aim mentes killzone-nál sem) de egy cs-ben pl már ez az überskilles ember sem lenne olyan ügyes.

    Ugyanakkor szerintem ez mind nem probléma, mindenki egyenlő esélyekkel indul, s nem kell teljesen hc fps game-eket tolni konzolon - kompetitívet lehet, de azért nem árt ha nincs mozgás okozta recoil valamint a legtöbb pályarész egy síkban van, s lehetőleg nem nagy távon. BF-ben pl sokkal nehezebb bravúrozni (persze ott is lehet csak nehezebb), mert azt coddal ellentétben nem konzolokhoz igazították.

    (#13069) sniper elite azt nem is gondoltam hogy csalni szeretnél :) Ugyanakkor szerintem adj az fps-eknek egy esélyt konzolon is, először single-ben, majd kóstolj bele a multiba, először biztos rossz lesz a k/d arányod, de azért viszonylag hamar bele lehet jönni! Vígasztaljon az h mindenki más ugyanazzal irányítja, s pár hét alatt eljutsz te is arra a szintre :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák