Új hozzászólás Aktív témák

  • zzola

    félisten

    válasz zzola #13360 üzenetére

    F@sza@!
    "ce-34878-0" ez a hiba nekem is itt ficeg, többször is!
    Végre sikerült beszélnem az EA-al. Hát, a játéktanácsadó szerint nincsen olyan sok hiba ( Battlefield 4) a játékkal. Kérdésemre, hogy "3 platformon is hibákat észlelek a játékkal kapcsolatban illetve normálisan kifejtettem, hogy elégedetlen vagyok a játékkal mi a teendő?", azt kaptam, hogy legyek türelemmel, folyamatosan javítják a hibákat! Amit mások leírnak fórumokban hibák, azok nem biztos, hogy léteznek, csak az a hiba amit saját magam tapasztaltam. Felolvastam neki 2 hibakódot, erre közölte, hogy azok egyik sem BF4 specifikusak, hanem a PS4 hibái.
    Magyarázott, hogy biztos a routerem rosszul van beállítva stb...
    Még azt is mondta, hogy a PS4-nél az átlagosnál is több hibával küzdenek. Nyilván sosem fogják beismerni, hogy egy sz@rt alkottak és az a sz@r mindegyik platformon büdös, mentik a menthetőt és toldozzák-foltozzák, amíg lehet.
    Közöltem vele, a beszélgetés vége fele, hogy én is rögzítem a beszélgetést. Ki is volt akadva, hogy az EA előre szól, hogy felveszi, én meg nem tettem és hogy ő gyanítja hogy nem minőségbiztosítási céllal veszem fel. Közölte, hogy nem használhatom fel nyilvánosan...:) . Hogy be vannak szarva!
    Mit mondjak, 2x nagyon kellett lélegeznem, hogy ne küldjem el a palit melegebb éghajlatra.
    Szerettem volna még kérdezni pár dolgot, de felb@sza az agyam a pali, így elment a kedvem tőle...végeztem!
    Nem is értem, minek hívtam fel őket. Gondolhattam volna, hogy ez lesz..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák