Új hozzászólás Aktív témák

  • Neoteric

    addikt

    válasz WhiteWalker #134263 üzenetére

    Aki vesz egy CoD-ot digiálisan day1 csak a kampány miatt, az meg is érdemli. Vigyünk már egy kis józanészt bele, nyilván ha csak a kampány érdekel és tudom h max egy hétig lesz nálam a játék, akkor nem fogom digitálisan megvenni teljes áron, hanem megyek és apróról veszek egy lemezt 15ér, amit aztán eladok nagyon rossz esetben 13ért. Ha meg hosszútávra tervezek, akkor igenis jobban megéri digitálisan felesben venni.

    (#134269) bigmasterg: Valóban, a megosztáshoz kell egyfajta bizalom. Egyik játékot ide veszed, másikat amoda, ha vmi oknál fogva bukik a rendszer, nem leszel rövidebb, problem solved.

    (#134268) steinmacher: Ne legyél már álszent, minden másnap betolsz ide egy ebay linket, meg kérdezed, hogy melyik játék mennyit ér. Ha valóban nem érdekelne az ára, akkor megvennél mindent ami érdekel teljes áron egy mediamarktban vagy saturnban. Fizetéseddel meg nem értem miért kérkedsz. Azon túl, hogy szerintem senkit nem érdekel, 2k EUR németben messze nem elég, hogy el tudd játszani a csekonics bárót. Tipikus magyar mentalitás.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: ne0teric_sAN

Új hozzászólás Aktív témák