Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    Nemrég megvettem a G29 kormányt :) Korábban DFGT-m volt még PS3-hoz, GT5-6 ment vele sokat.

    Nagyon tetszik a kormány, imádom hogy a pedálokat végre jól megcsinálták. A DFGT pedál része nagyon gyenge volt szerintem, főleg a fék, a G29 nagyon király!

    Magán a kormányon is sok hasonlóságot találtam, a tekerhethető tárcsát meg a le föl gombokat kb egy az egyben emelték at a DFGT-ről. Állati jó a kormány és nagyon élvezem! A DFGT-hez hasonlítva kicsit talán több újdonságot, vagyis hogy fogalmazzak, minőségi ugrást vártam a kormányzási élményben. Eddig nem érzek nagy különbséget, most kifejezetten a kormányzásra és a FF-re vonatkozóan. Most ez jelentketi azt is hogy a DFGT ennyire kiemelkedő volt :) Csak a nagy árkülönbség miatt lehet hogy többet vártam, de tény hogy a pedálokat megcsinálták nagyon jóra, és tényleg igényes kialakítású a kormány, szóval legkevésbé sem panaszkodok, csak leírom hogy mit tapasztaltam.

    GT Sport-ot és Assetto Corsát toltam eddig. Van valami speciális beállítás, pl FF vagy bármi más amit érdemes állítgatni? Én teljesen gyári beállításokkal használom mindkét játékban.

    Ja és a Wheel Stand Pro tényleg egy elképesztően jó kiegészítő, mindenkinek ajánlom! Direktben rendeltem a gyártótól, pár nap alatt meghozta a futár, pöpec cucc. Állatira megkönnyíti a mobilitást, hogy nem kell le meg fölszerelgetni a kormányt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák