Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr_no_Name

    tag

    Sziasztok, boldog karácsonyt!

    Lassan 2 hónapja boldog PS4 tulajok vagyunk a barátnőmmel, de most furcsán kezd viselkedni a PS.

    A minap a barátnőm 5 nap után be szeretett volna lépni a fiókjába, majd el szerette volna indítani a játékot, erre azt írja az ő fiókjában a játék, hogy nem jogosult a játék használatára (eddig működött). Átléptem az én accountomba, elindítottam, vissza az övébe neki még mindig nem jó.

    Felmentem a PS storeba az ő accountjával, de azt mondta nem tudom letölteni a játékot mert már szerepel a ps meghajtón, ekkor vissza a főmenübe, indítást ismét, és ekkor már hibátlanul ment a fiókjával (teljesen érthetetlen).

    A probléma jelenleg az, hogy megvettünk egy játékot (kb a 4. játékot), el akarja indítani a fiókjával, és nem engedi ugyan azzal a hibával, mint amivel az előzőt se engedte, hogy nem jogosult rá. Ezt azért nem értem, mert a fő fiókon van 12 hónapos előfizetés, és a barátnőm accountja ami ugyan azon a gépen van, asszem össze is van kötve a fő fiókommal, és eddig MINDEN működött. Most valamiért nem működik. Ez miért lehet?

    Olvastam egy leírást ami a ps plus megosztásáról szól, és deaktiválni kell a pst, meg mással belépni, meg ilyesmik, ezekhez én hülye vagyok (életem első konzolja).

    Nekünk egy ps4 gépünk van, rajta két fiókkal a mentések miatt. Mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák