Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    válasz #20844032 #137819 üzenetére

    Tényleg nem értem, mi bajod van. Mint írtam, haveromnak van Pro-ja, ott játszottam BF4-el. Kölcsönkértem, kíváncsiságból kipróbáltam nálam is, nem vettem észre hatalmas változást. Elnézést, ha ezzel csalódást okoztam neked....
    Hol ajánlottam én, hogy slim-et vegyen valaki? Azért, mert azt állítottam szembe az általad favorizált Pro-val? Írhattam volna a FAT gépet is, ugyanazt tudja mindkettő. Így jobb?

    Harmadszor írom le ma este, kiemelem újra: saját vélemény volt, amit írtam. Azt hittem, egy fórum erre való. Kérdeztek valamit, véleményt kértek, én leírtam a sajátom. Te is leírtad a véleményed. Miért kell nekem esni valamiért, ami neked nem tetszik?

    "megvettétek a valaha kapható legszarabb ps4-et" - ezt meg meséld másnak.... vannak, akiknek soha nem lesz semmi elég jó.

    Hogy visszakérdezzek a te szavaiddal: "De miért ajánlgatod a Pro-t másnak? Ez olyan jó móka?" - meg se fordul a fejedben, hogy létezik olyan ember, akinek megfelel a sima PS4 is (látom, a Slim kifejezésre harapsz, úgyhogy csak így írom le...)

Új hozzászólás Aktív témák