Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz sutyesz96 #137878 üzenetére

    Ha jól tudom az összes Telltale játék ilyen. Bár én egyiket sem próbáltam még.

    Kis szösszenet. Láttam a VR-os fiúk Overcooked videóját. Hát mondom 1600 Ft-ért behúzom store-ról.
    Nagyon jópofa kis minigame, de csak akkor húzzátok be ha van lehetőség (legalább) 2 kontrollerrel játszani coop-ban. Úgy nagyon vicces. Egyedül is játszható de nem az igaz. (szerintem).
    Kapásból sikerült felgyújtanom az egész konyhát. :DDD

    Behúztam a Hidden Agenda-t is. Elvileg hétvégén letoljuk. Majd írok róla hosszabban mert sokan kérdeztétek.

    Addig meg Knowledge is Power. :) Gyerekek ez zseniális. Tudom már írtam, de megismétlem, hogy írtó jó kis partyjáték. 2 fő a minimum (bár bevallom úgy nem az igazi).
    Ismétlődő kérdésekkel még nem találkoztam. Elég sok lehet benne. Ellenben mikor átmentünk haverhoz tegnap este és ott is kipróbáltuk már jött fel olyan amit én láttam. Szóval géphez nézi. Egyébként a kérdések nagyrésze alapműveltség... Nagyon sok filmekkel kapcsolatos talány van benne és bizony ott tud húzós dolgokat kérdezni. Mondjuk nekem a filmekkel kapcsolatban kb. lexikális a tudásom úgyhogy nem kihívás...:DDD De a főzős és a sportkérdésekre pillázni szoktam mert rettenet hülye vagyok mindkettőhöz és megy a harc hogy a többiek beaduzzák azt a témakört.
    Azért az is vicces amikor 2 lány + 3 fiú van a társaságba és feldob egy olyat, hogy "ki a főszereplője a Red Dead Redemption játéknak". Szegények...

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák