Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    Magyarul is:

    Fontos változások a PlayStation Plus havi játékait érintően

    2019. március 8-ával kezdődően a PlayStation Plus havi játékai nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.
    A PlayStation®3 (PS3™) és PlayStation®Vita (PS Vita) címek 2019. március 8-ig változatlanul megtalálhatók lesznek a PlayStation®Plus havi játékai között.

    2019. március 8-át követően a PlayStation Plus-tagok számára biztosított havi játékok nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni. Bármely letöltött vagy korábban a Letöltési listádhoz hozzáadott PS3 és PS Vita havi játék mindaddig játszható marad, amíg fenntartod PlayStation Plus-tagságod.

    2019. március 8-át követően a havi játékok kizárólag PlayStation®4 (PS4™) címeket fognak tartalmazni. A PlayStation Plus-szolgáltatás minden egyéb funkciója és előnye változatlan marad.

    Hogyan érint ez téged?

    PlayStation Plus-tagként 2019. március 8-ig továbbra is megkapod a havi PS4, PS3 és PS Vita játékokat.

    2019. március 8-át követően a havi játékok nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.

    Bármely letöltött vagy korábban a Letöltési listádhoz hozzáadott PS3 és PS Vita havi játék mindaddig játszható marad, amíg fenntartod PlayStation Plus-tagságod.
    További teendők
    Amennyiben ezen változások életbe lépését követően nem kívánod fenntartani PlayStation Plus-tagságod, mondd le az előfizetésed, vagy kapcsold ki az automatikus megújítási beállítást, úgy, hogy az előfizetési időszakod 2019. március 8-ig lejárjon. Amennyiben tagságod lemondása mellett döntesz, az előfizetésed az adott számlázási időszak végeztével megszűnik, és nem kerül sor további terhelésekre. Az alábbi közvetlen hivatkozások segítségével ellenőrizheted, hogy mikor esedékes a következő havi előfizetési díj befizetése, és ennek fényében intézkedhetsz fiókoddal kapcsolatban. A fiókodba történő bejelentkezéshez szükséged lesz a Sony Entertainment Network azonosítódra és jelszavadra.

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák