Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    Sziasztok.

    Ebben a 4 napban nekem is volt alkalmam több időt a PS4-re fordítani, így végigértem a Witcher 3 történetén. Az első játék ezen a konzolon, amit végigvittem.
    December végén kezdtem, és eddig tartott. 157 órámba tellett, de minden percét megérte. Hihetetlenül összetett játék, a történet magával ragad, nem lehet abbahagyni. (már ha van az embernek ideje rá :D ) Még mindig a hatása alatt vagyok, és leszek is egy ideig. Még szerencse, hogy a 2 DLC-vel idővel majd folytatni tudom. :C
    A főbb dolgokról: 35-ös szinten sikerült megállni, úgy hiszem, szinte minden küldetést megcsináltam. A két varázslónőnél buktáztam egy szépet, szegény Geralt padlót fogott. Ez van. :U Ciri-ből Witcher lett, szerencsére nem a legrosszabb befejezést sikerült elcsípnem. Pedig kicsit betojtam a végén, hogy az lett. Skellige-n a csaj lett a királynő, míg Djikstra-t rövid úton félretettük az útból, Radovid után.

    Lenne egy kérdésem a DLC-khez. GOTY kiadásom van. Most, hogy végigértem a fő sztorin, visszatett a játék Kaer Morhen-be, és közben kiírta, hogy az új játék+ elérhető lett. Most innen egyből folytathatom a Hearts of Stone küldetéseit azzal, hogy visszamegyek Novigradba, vagy új játékot kell kezdenem hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák