Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz lazioforever #149449 üzenetére

    A mostani free ps+os Beyond Two Souls? Komolyan mondom nem bánnád meg. Ha viszont nagyon távol áll tőled ez az interaktív film stílus, akkor Middle Earth: Shadow of Mordor, és a Nioh is veszettül jó, de kegyetlen hosszú az is. Szerintem neked most valami "rövidebb" játék kell hogy feltöltődj egy újabb nagy kalandra. :D

    Tökéletes kiugrók lehetnek az Uncharted-ek, Infamous Second Son, Battlefield One (ha szereted a multit), Titanfall 2 - úgyszintén multis. Ehhez hozzátenném hogy tök jó az egyjátékos kampánya! Oh, és a Ratchet and Clank!

    Ha még inkább valami openworld/timesink játékra adnád a fejed, akkor Mass Effect Andromeda, Horizon Zero Dawn, Nier Automata, Gravity Rush-ok, Last of Us vagy az új God of War. Egyik játék sem kipörgethető 8 óra alatt.
    Ha szereted a horrort, vagyis inkább az Alien filmeket akkor az Alien Isolation is tök maradandó élményt hagyhat. Persze ha végig bírod idegekkel. :P

    Casualabb, leülsz és játszol típusú játékok pedig a Diablo 3 vagy a doom.

    Azt sem tartom kizártnak hogy egy olyan jó játék után 1-2 napig hagynám a játszást és keresnék más elfoglaltságot. A Witchert nehéz überelni.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák