Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz .LnB #149564 üzenetére

    Én most a Yakuza zeroval kezdtem (sztori szerint ez az első rész).

    Nagyon vártam, de nekem kicsit csalódást okozott sajnos. Nem vagyok egy nagy anime fogyasztó, de azért láttam már párat, úgyhogy nem áll tőlem távol a japán stílus, nem ezért nem tetszik.

    Van egy nagyon jó main sztorija, ezt meg kell hagyni. Az átvezetők gyakran 15-20 percesek, de ezzel szerintem semmi baj nincs.

    A baj ott kezdődik, hogy csak a fő sztorivonal van szinkronizálva. A mellékküldikben és egyéb tevékenységekben kizárólag feliratot tol a játék, ez pedig nagyon hazavágja a hangulatot, és extrém-low budget érzetet kölcsönöz :( . Ez nyugati játékokban már kb 1998 óta cikinek számít, és egyszerűen nem tudok hozzászokni, hiába tudom, hogy rengeteg jrpg és visual novel él ezzel a megoldással Japánban.

    Egyébként nagyon viccesek és jók a mellékküldik is, pl egy keménylegény imázst toló, de full gáz nerdekből álló fiúbandának kell segíteni, hogyan játsszák a rosszfiút, vagy éppen egy gimis csajnak kell segíteni, akit teljesen elnyelt a helyi használtbugyi-maffia mocska :DDD

    Sokan pozitívumnak tartják a rengeteg minijátékot. Tényleg ezernyi van belőlük, és jól kidolgozottak, de szerintem eléggé megtöri a hangulatot, hogy tolod a komoly sztori missziólat, vadásznak rád stb, de közben beugrasz egyet karaokezni, vagy billiárdozni :DDD

    Egyébként tényleg jó játék, de ez a szinkronhiány megöli az egészet számomra :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák