Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz penge111 #150649 üzenetére

    ESO-val rengeteget jatszottam PS4-en. A kampány tartalom a legjobb, amit eddig mmo-tól láttam. És külön plusz, hogy egy karakterrel végig lehet tolni mindhárom frakció küldetéseit. Nekem ez fél évig tartott, de nagyon jó volt.

    Viszont a harcrendszer, craftolás, meg az egész jatékmechanika rohadt furcsának hatott. Sosem bírtam megszokni. Amikor én játszottam vele, még text cset sem volt, mindenki ordibált a mikrofonjába general channelen, első dolgom volt letiltani. Így viazont nehéz volt bármilyen csoportos elfoglaltságot leszervezni. Instázni még csak-csak lehetett, de a napin kívül sokat kellett várni, és nem is igazán jutalmazott, amennyire emlékszem. A szerepek megvannak, viszont csapat kell. Puggal menni sojszor szenvedős. Én pl mindig leizzadtam healerként, annyira nem állt kézre az irányítás.

    Ja és a pvp. A kontinens középső régiója a pvp zóna. Ami hatalmas. Túlságosan is. Ott lehet várakat foglalni, de suerintem nagyon szar az egész. Olyan, mint a wow-os wg, de vagy hússzor akkora. Fele annyi játékossal.

    Szóval en az ESO-t csak a kampány miatt ajánlom, azzal viszont sokáig el lehet lenni. Meg ki tudja, az elmúlt két évben hátha reszeltek rajta :D

    Terában 33-as vahyok meg csak, raid még nincs, de instában természetesen kell a jó csapatfelépítés. A geart is adja szépen. Dinamikusan lehet fejlődni, még nem érzem úgy, hogy bármit meg akarna veteni velem (A Neverwinter itt b.szta el nálam, már az elején az arcomba tolta a sok féle fizetőeszközt, meg hogy az egyiket konvertáljam a masikba, mint valami mobiljáték). Jó hát csunyácska egy kicsit, nem mai game, de egyenlőre ez a legszórakoztatóbb mmo, amiket ps4en próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák