Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Venkman

    tag

    Gondolkozom én is ezen a Gold fülesen, de ha jól értem ez mobillal vagy médialejátszóval nem használható wireless, csak a PS-el és PC-vel. Azon gondolkoztam, hogy jobb megoldás lenne-e egy Sony MDR-XB950B1, ami egy általános és elvileg nagyon jó hangú bluetooth füles, jó üzemidővel (20 óra körül)? Hangminőségileg ez lehet olyan jó (vagy esetleg jobb) játékhoz mint a hozzá tervezett Gold?
    Egyébként ehhez pluszba egy bluetooth stick kellene a PS-be, de a neten azt írják, hogy úgy simán megy vele, és ezt a többi eszközömmel is tudnám használni. Az alapára jóval magasabb mint a gold fejhallgatóé, de most akcióban egy tízessel lenne drágább csak (29k). A kistestvére az XB650B1 meg szinte alig drágább mint az akciós gold. (22k)

    Másik kérdés: Be akarok nevezni erre a trófeavadászós játékra, de baromi kevés időm van játszani, tudtok ajánlani valami olyan játékot, amivel mondjuk napi félóra játékkal már biztosan könnyedén lehet trófeát kapni? Mondjuk valami PS plusszost az elmúlt másfél évből, azok megvannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák