Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz ldave #156432 üzenetére

    2 hét ban-t kapsz most, sajnálom . :DDD :DDD

    1997 ben vettem az első Ps1 gépemet egy pécsi panellakás hátsó szobájából.
    Első nap nem volt hozzá még memóriakártyám, és a Resident Evil -t úgy játszottam végig, hogy ahol éppen tartottam ott hagytam a gépet, majd elmentem reggel dolgozni és másnap délután onnan tudtam folytatni. szerintem 72 órán át nem volt kikapcsolva.és 3 nap alatt kb 4 órát aludtam.

    A mai napig működőképes egyébként, egyszer kellett benne olvasófejet cseréltetnem.Azóta minden volt, kivéve ps3.Ps2 gépemet első nap vettem megjelenéskor a konzolstúdióban 165 ezer forintért( ebben volt még egy plusz joy) áruhitelre, mert 27 ezert forintot kerestem :D Kb ez olyan, mintha most vennék egy másfél milliós gépet magamnak :D

    Keldor papa : de az sajnos,de amíg engem leköt addig kitart és betegesen vonzódom a drága egérpadokhoz és egerekhez sajnos.
    kb 8 hónapot szánok egy egy ilyen multira, aztán részemről kifújt. Talán Dirty Bomb Pc-n volt az egyetlen újabb( 2010 utáni) játék amire rászántam majdnem 2400 órát és 3 évet az életemből. Régen Enemy terrtitoryt 10 éven át toltam :)

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák