Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    Sziasztok.

    Nos, végére értem az Uncharted trilógiának. A 3. rész számomra egyértelműen a csúcspontja volt az eddigieknek. Mint a előzőekben, itt is ki kell emelni, hogy rengeteget fejlődött a cucc a 2. rész után. Különösen a mozgás az, ami tetszett, de grafikai szinten is ez lett a legösszeszedettebb. A helyszínek megválasztása megint csak király lett, a 2. után ez is nagyon változatosra sikerült.

    Itt is ki lehet emelni olyan részeket, ami magával ragadja az embert. Rögtön az elején a múltbeli rész, ahol a kis Drake-et irányíthatjuk. Na az nagyon ott volt. :C Aztán Franciaország, az elhagyott Chateau. Amikor az égő épületből menekülünk... királyság! Egyszerűen gyönyörű, ahogy megcsinálták (nem vagyok piromán :DD ) Abszolút nem látszott, hogy ez egy PS3-as játék. No és a sivatagos rész. Azt egyben nyomtam végig, nem tudtam letenni a kontrollert. Élvezeti faktor a maxra ugrott ezen a részen.
    És nem elvetendő az a két rész is, amikor Drake bekómál, és képzeleg össze-vissza. :D
    A vége most nem volt olyan vészes, mint a 2. rész fő bossfight-ja, a menekülés meg gyakorlatilag ugyanaz volt, ugri-bugri. Nem baj.
    Az egész játék alatt nagyon jók voltak az átvezető animációk, a legrövidebb kis szösszenet is pont ott volt, ahol lennie kellett, már-már a filmes hatás jött elő. Ez is ebben a részben lett a legjobb.
    Ami viszont különösen tetszett: végre kicsit nehezebbek voltak a fejtörők, és több volt belőlük. Már nem ment el a játék csak a lövöldözés irányába. Ez végre kalandjáték volt, nem pusztán akció. Végre!!!

    Összességében nagyon örülök, hogy nem maradt ki játékos pályafutásomból az Uncharted előző generációs szériája, ezt megérte pótolni. Ami biztos, hogy ez a Collection marad itthon a polcon, megérdemli. Tuti, hogy elő fogom még venni a közeljövőben, nem is egyszer.

    Most jöhetnek a Witcher 3 DLC-k, őszintén szólva már hiányzik egy kicsit a játék légköre. Remélem, nem szoktam túlságosan el tőle, és nem fogok minden sarokban, és eldugott zugban kincset keresni Geralt-al. :DD

Új hozzászólás Aktív témák