Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz KaitouP #159758 üzenetére

    Ha már a grafika fejlődésével akarsz példálózni, akkor ne két olyan játékot hasonlítsd össze amik között egy évtized van, illetve egyik a másik felújított változata. :DDD
    Én amúgy nem mondom azt, hogy a cod nem lett szebb, de az tény, hogy nincs olyan nagy fejlődés. Látva mire képes a BF1, vagy a Battlefront 2 grafikailag, és emellett szépen futnak, inkább az lehet a helyzet, hogy az activision-nek nem áll érdekében pénzt és erőforrást költenie erre. Évente jönnek ki az új részek (persze nem 1 évig fejlesztik őket), és így is rekordokat döntenek az eladások minimális fejlődés mellett. A játékmenetbe jobban belenyúlnak, néha kisebb sikerrel. Addig amíg van elégedett játékosbázis, és üzletileg is sikeres, ez így marad, el kell fogadni. Pörgős, folyamatos akció, eközben nincs idő gyönyörködni a látványba ez tény.
    Akinek ez kell, ez jön be, élvezze ki. Nekem sose volt szívem csücske, így én továbbra is kihagyom. Ilyen egyszerű a dolog. :K Kinek a pap, kinek a papné.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák