Új hozzászólás Aktív témák

  • Peace

    nagyúr

    válasz 30z.Samu #161102 üzenetére

    Én sem. :DDD Mondjuk 6 napja van konzolom... :P

    Tegnap megvettem a Nathan Drake Collection-t és a The Lost Legacy-t, hogy végre úgy érezzem én is fizettem valamiért, nem csak úgy kapom a játékokat. :) Elég vicc, hogy 11k-t fizettem gyakorlatilag 4 játékért.

    Tegnap feltettem ezt a headset companion appot. Ha jól vettem ki, akkor ezzel a progival akkor érdemes feltölteni kábellel az adott játékhoz a hangprofilt, amikor csak azzal fogok játszani. Feltételezem, ha rátöltöttem, akkor azt használja és nem nagyon módosítható gombokkal a headset-en. Bár lehet egyszerűbb lett volna a headset leírást elolvasni, minthogy itt hülyeségeket beszéljek.

    TLoU nekem eddig nagyon adja!!! Nem annyira szeretem ezeket a zombis kicsit horror játékokat, mert béna szoktam lenni bennük és csak felmegy a pumpa, de ebben az esetben erőt kellett vennem magamon, mert emiatt a játék miatt kaptam fel először a fejemet a konzol témára és nagyon rá voltam feszülve, hogy veszek egy PS3-at, aztán 7 év kellett, mire ténylegesen megtörtént a vásárlás. De ugye jobb később...... Bizonyos szituk remélem azért olyan nehezek, hogy szinte minden töltény és bomba elfogyjon, hogy ne érezze magát az ember mindig biztonságban és atomkirálynak, hogy mindig tele a tár. Nem pedig azért, mert szimplán béna vagyok!!! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák