Új hozzászólás Aktív témák

  • wierra

    senior tag

    válasz .LnB #161834 üzenetére

    Remélem nem bántottalak meg. Egyébként nem számítottam megengedőbb hozzáállásra részedről. :DDD ;]
    Akkor a kifejtős rész:
    - egy PS exkluzívval sokkal elnézőbb (elfogultabb) a célközönsége, hisz "exkluzív"; a multiplatformnál ez nyilván nincs így (ami az általad linkelt értékeléseket illeti)
    - évjárat: az UC a saját idejében korszakalkotó volt a sztorijával és látványvilággal, 6 évvel később később ez már bőven kevés a sikerhez
    - UC-ban a hangulat, a vérmentes lövölde, a pozitív töltetű sztori teljesen más hangulatot és játékélményt ad, mint a TR, ahol földharcban kell fejbe lőnöd az életedre törő ruszkit, mindezt premier plánban. A TR-ben a pályák bejárása, gyűjtögetés, fejlesztés tördeli a sztorit, az UC-ban ezzel nem akarták megbontani a lendületet.

    Teljesen más hangulat, teljesen más játékmenet és játékélmény. Össze lehet hasonlítani, de minek?!

    Előbb-utóbb egyébként is rádöbben az ember, hogy felesleges skatulyázni ("Action Adventure Game"), a valódi értékelést károsan befolyásolja; ha nem játékélményt értékeled önmagában, hanem más játék(élmény)hez hasonlítod azt. Pláne, hogy a TR sosem akart hasonlítani az UC-hez és vice versa. Szerintem.

    Ps.: "Egy hülyével vitatkozni olyan, mint egy disznóval bírkózni a sárban. Egy idő múlva rájössz, ő ezt élvezi."
    Ezt ugyanúgy értettem magamra is természetesen. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

Új hozzászólás Aktív témák