Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Peace #162290 üzenetére

    Az első nekem is nagy trauma volt. Igaz én a 4.-kel kezdtem, azután agyfasz kerülgetett a zombidögök miatt. de a 2. egy-két dolgot leszámítva ugyanúgy belopta magát a szívembe mint a 4.

    A Martyr-ban most jutottam odáig, hogy megint megtaláltam a hajót. csináltam pár mellék küldetést meg amit beadott másik kampány küldiket. A szintet mindig úgy állítottam amikor lehetett, hogy az enyémmel szinkronban legyen. Nekem kifejezetten tetszik ez az oldala a játéknak eddig. Változatos küldetések vannak, a sztori is rendben van. Persze én nem daráltam le több tucat regényt. Watson-t olvastam és az első négy Gaunt, de az IG nekem nem jött be annyira. Majd arra leszek kíváncsi coopban milyen nehezebb fokozatokon, bár most is volt amikor megfingatott rendesen.

    (#162291) erahurka 200 armor? Az nem úgy működik, hogy 100 és afelett visszaszámol és visszamegy 100-ra? Bár lehet keverem valamivel, azóta sok mindent végigjátszottam már, köztük FPS-eket is.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák