Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Bazsi1987 #163022 üzenetére

    Hát ezt így nem tudom meddig fog kitartani. Beléptem egy klánba ahol a vezér több mint 200 lejátszott küldetést tud maga mögött de még élvezettel beszélt a játékról. Tuti folytatom még, amit beadott kampányt megcsinálom mindenképpen, meg belekóstolok azokba amiket nem próbáltam még. Na meg a crusader után lehet egy psyker-t is végigvinnék. Diabloban a riftelés sem igazán kötött le.

    (#163023) saelin igen ARPG de a játékmenet nagyon messze van a Diablótól. A felszerelés is teljes másképp működik, a skilleket sem szintenként oldod fel hanem bizonyos teljesítmények után. Meg vannak a tipikus elemek is persze. A Van Helsingre sem hasonlít. A teljes árat jelenleg nem éri meg, vannak még technikai gondok és kicsit félkésznek hat néha de a sztori nagyon tartalmas, kifejezetten jól átadja a W40K feelinget. Én a fullos pakkot vettem meg digitálisan, de nem bántam meg mert jól behúzott és sok órára lekötött eddig.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák