Új hozzászólás Aktív témák

  • Theory66

    aktív tag

    válasz .LnB #167700 üzenetére

    Uraim, egyébként nagyon szívesen olvasom a topikot, de mostanában kínszenvedés a napi adagot elolvasni a sok "Kinek nagyobb a f@rka" összeugrás miatt, nem kevés személyeskedéssel megspékelve, úgyhogy javasolnám a következőket:

    1. Ha "én" tudok valamit, az nem jelenti azt hogy a másik hülye, tehát nem kell rögtön kitépni a szívét, mert valamit máshogy tud, vagy más a véleménye. Inteligens emberi módon is fel lehet egymást világosítani, ha nem megy, nem kell 2 oldalon keresztül bizonygatni hogy "az én apukám erősebb", engedjük el a dolgot.

    2. Van aki a Witcher 3-t szereti, és van aki a God of War-t, ez sem alapja szerintem keresztre feszítésnek, mások vagyunk más igényekkel. Attól hogy nekem az egyik tetszik, a másik nem szar, csak nekem nem tetszik.

    3. Igen, ez a PS4 topik, tehát nem Xbox One topik, szerintem tuti van konzol topik is, tessék ott leölni és elfogyasztani egymás testét rituálisan, miután megvitattuk, ki melyik tábort erősíti. Ez a "De akkor is az én konzolom a jobb" típusú hozzászólásokra vonatkozik.

    Ha jól gondolom nem 12 évesek a topikot látogatók, hanem a hozzászólások alapján felnőtt dolgozo emberek, mégis nap mint nap megy ez a marhaság, 1-2 hónapja még nem volt ez. Nem tudom mi történhetett közben.

Új hozzászólás Aktív témák