Új hozzászólás Aktív témák

  • Chereiose

    addikt

    Kis segítségre lenne szükségem, bár nem hiszem, hogy bárki találkozott ilyennel innen és tudna megoldást.
    Szóval 1 hete vettem a Ps4 Pro + fifa 19 csomagot. Korábban volt egy ps4-em, sőt még ps3 is, még ott volt egy fiókom amit használok most is, vettem PSN plus előfizetést is. Viszont már az első ps4-en is furcsa volt a fifa 16, mert így szaggatott rajta a játék, és ezt másnak akkor nem csinálta, más játék ugyanakkor jól futott, szóval ott az egyedi eset volt.

    Most pedig az a problémám, hogy tetű lassú az egész rendszer néha, teljesen mindegy, hogy wi-fi vagy lan kábelen. Példa: rámegyek a menüben, hogy barátok, van hogy egyáltalán be se tölt, van hogy 1 perc után igen, van amikor nagy ritkán behozza egyből az ismerősöket. Ugyanez van a PS Storeal is, van amikor be se akarja tölteni, ha igen akkor is baromi lassan minden elemét.

    Másik probléma, ami még jobban az egekbe viszi már a vérnyomásom, a fifa 19-en belüli lecsatlakozási problémáim. Folyamatosan ledob az EA serverekről, több Ps4-es ismerősömnek viszont egyik panaszom sem jelentkezik. Kb. menüben 3 percente ledob a netről gyakorlatilag, de érdekes, hogy meccs közben nem, szóval nem szakadnak meg az online játékaim. És a netemmel sincsen probléma, mert PC-n sosem volt megszakadásom (250 megás). Szóval nem értem, mi a szar ez, de rohadt frusztráló így, hogy zsír új és akkor egy tetves körülményes az egész rendszer, fifában meg dobál le a szerverekről.

    Valakinek van sejtése, hogy mi lehet ez és hogy tudok-e bármit csinálni vagy ilyen Isteni lesz a menüm évekig?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák