Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz belan #171231 üzenetére

    rdr2 - skipeld ha nem érdekel a téma

    Szerintem ezt a játékot nézni nem élvezetes, ahhoz lassú. Játszani pedig azoknak éri meg, akik nem csak "túl akarnak lenni egy élményen", hanem a részesei szeretnének lenni.
    Én utóbbi típus vagyok és a játékokba szeretek elmélyedni. Nézegetni a részleteket és élvezni azokat.

    A ME: Andromeda egy jó példa erre. 12 óra alatt végig lehet szaladni a fő story vonalon. Van aki ezt élvezi és elég neki. Én 50 órát játszottam vele, mert megcsináltam minden kis mellékküldetést. Beszélgettem a népekkel. Megismertem a bolygókat. Kiszolgálta mindkét stílust.

    Ez a játék (az elmúlt 10 óra alapján) fixen nem támogatja a "túlesős" stílust. Tehát aki végig pörgésre vágyik, annak ez nem biztos, hogy remek élményt fog nyújtani.

    Engem ott húzott be a játék, amikor (az első órából szereplő spoiler):
    el kellett menni őzre vadászni. Az elsőt sikerült szépen nyakon lőni. A másodikat túl gyorsan közelítettem meg, elkezdett szaladni és kb a hasát tudtam csak eltalálni. Futott tovább, én pedig úgy voltam vele, hogy 'nabakker ezt cseszhetem'. Pár másodperc múlva elkezdtem hallani a nyűglődő hangokat. Elindultam felé. A hóban ott voltak a nyomai. Ahogy futott és egyre vastagabb volt a 'vérfolyam', amit húzott maga után. Aztán ott fetrengett a vérében. Nem vártam meg, hogy elvérzett volna-e, de el tudom képzelni, hogy igen.
    Az ilyen apróságok nagyon megtudnak fogni egy játékban.

    Egy másik apróság, ami nekem emeli a beleélési faktort pl az volt, hogy vittem a táborba őzet. Megnyúztam és a teteme ott maradt. Pár nap múlva eltűnt róla a hús és megjelentek a legyek. Ott maradt az állat csontváza. Egy másik játékban ez annyival el lett volna intézve, hogy vagy ottmarad ugyanolyan állapotban...vagy ami valószínűbb, hogy elmegyek 20 méterre és visszatérve eltűnik.

    Értem azokat, akiknek ez unalmas. Lovagolni A-ból B-be, de számomra ez sem tud az lenni, mert van mit felfedezni-nézni-beszélgetünk az aktuális társunkkal - az út mentén találunk bajba esett embereket.
    Na meg ott a fast travel. 500/600$-ba kerül kifejleszteni és utána lovagolni se kell annyit. A map egyik sarkából a másikba tényleg jó ha van FT.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák