Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Remi1234 #17417 üzenetére

    Attól függ hogy szoktál játszani ilyen lopakodós/akció játékokkal. Ha csak a storyt akarod letudni, akkor valszeg nem éri meg a 30 dollárt, mert 4-5 óra alatt megvagy vele mellékküldikkel (persze ez lehet megér 30 dodót neked) Ha viszont 1-1 küldetést szívesen újrajátszol más megközelítéssel, lopakodva, nagyokat durrogtatva, járműveket használva, különböző játék által adott célokat teljesítve (ölj meg mindenkit, ne ölj meg senkit, találj meg minden collectiblest, törj fel minden zárat stb) akkor igencsak sokáig kitart a játék, akkor megéri a pénzt szvsz!

    Azt is érdemes belevenni hogy az MGS részek ált. 10/10 pontos mestermunkák, jövőre jön a teljes rendes rész, amire ez egy jó felvezető! (én még youtubeos mgs story videókat is ajánlanám hogy megnézd hogy kicsit képbe legyél, egész jóféle története van s több fordulat van benne mint a Barátok közt és Esmeralda eddigi összes részében összegyúrva :D Persze ez a rész előzmény lesz, uh nem feltétlen szükséges hozzá, de azért számít hogy tudod mi miért van mi lesz belőle stb.

    Én nem akarom megvenni amíg nem megy kicsit lejjebb az ára s jelenleg elvagyok bőven látva tennivalóval játékok terén, de lehet elgyengülök majd :D

Új hozzászólás Aktív témák