Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Polllen #174958 üzenetére

    Az RDR2-t megvettem megjelenés után pár nappal 19k-ért (mivel a rockstar játékoknak viszonylag lassan esik le az ára, így inkább minél hamarabb játszani szerettem volna vele, minthogy spóroljak 2-3k-t).
    Sok cég már előző héten elkezdett BF akciókat tartani, illetve a konzolvilágnál még voltak playit-es ajánlatok is - én alapvetően slim-re szerettem volna váltani (nincs 4k megjelenítőm, illetve a fél topic arról szól, hogy vajon melyik pro mennyire hangos ;] , és olcsóbb is), annak a listaára a legtöbb helyen 100k (ami azért vicc kategória) - 2 helyen láttam a fent említett spiderman bundle-ben 85k-ért, és végül a media markt előző heti bf ajánlata volt a legjobb 80k-val (az ajándék Spiderman-nel).
    Ennél jobb deal-t slimre talán csak egyet láttam, ahol 1TB-osat adatak 100k-ért 2 kontrollerrel, Fifával, és talán Spiderman és Gow játékkal (de lehet, hogy csak az egyikkel), illetve a holnapi emag-os 60k-s néz még ki jó ajánlatnak, de szerintem az 1 perc alatt el fog fogyni.
    A fentebbi pro ajánlat elég jó, így majdnem lecsaptam rá, de egyelőre úgy tűnik, hogy győzött a józan ész :)

    bulikavagyok: én végül szerintem nem veszem meg, a slim volt a cél, és most már maradok annál (illetve ennyit nem akarok ráfizetni, és nagyon az eladással sem szeretnék szenvedni). Akkor a bontott Spiderman-ek valószínűleg 6-8k között fognak menni pár nap múlva.

Új hozzászólás Aktív témák