Új hozzászólás Aktív témák

  • headhunter86

    senior tag

    Lepörgött a Last Guardian stáblistája. Elég mérges lettem a játékra.
    Alapjában véve tök kedves játék, erre el van baszva csomó hülyeség miatt az élmény.
    Kezdeném a rossz tulajdonságaival, amit az extra hosszú fejlesztési idő alatt nem tudom, hogy nem javították, zavarta a készítőket.

    Negatívumok:
    - Borzasztó irányítás. Egyszerűen a falnak mentem ettől a suta, lassú és egyáltalán nem konzisztens irányítástól. Ha parancsot adtál Trico-nak akkor fél óráig mélázik, hogy mit is kéne csinálni, és nagyrészt fogalmad sincs merre fog megindulni, még ha jó irányba is néztél a parancs kiadásakor.
    - Kamerakezelés. Na ez a másik rohadt idegesítő dolog. Nem egyszer bámultam a segglyukát, mert a kamera nem volt hajlandó az istenért se arra nézni amerre mondtam neki. A platformelemeknél nem egyszer estem le, mert a kamera lemaradt...
    - PS4 Pro-n is néha kritikán aluli framerate.
    - A sztorit (főleg a végét) nem tudtam hova tenni. Gondolom ez a japán dolog miatt lehet, és valahogy ez nekem nem feküdt. Maga a kiskölök és a sárkány kapcsolata jópofa, de a körítés az nekem egy nagy katyvasz.
    - Értelmetlen gombnyomkodás mikor elkaptak azok a nemtudommik. Hogy ilyen kinek az ötlete, hogy verd a kontrollert amíg minden kínai jel el nem tűnik. Ugyanez loadingnál is. WHYYYYYY?

    Pozitívumok:
    - Szerintem nagyon hangulatos lett a grafikája. Tényleg óriásinak néz ki Trico, érzed, hogy eltörpülsz mellette. A kissrác animációja is jópofa, ahogy esik, kel. A törmelékeffektek és úgy összességében a fizika nagyon el lett találva.
    - Maga a világ marha jó.
    - Van egy két epicus pillanata a játéknak.

    Igazából tök jó játék lenne, ha nem lenne ennyire idegesítő, mert kb. ez rá a jó szó. Még majdnem szeretni is tudtam.
    Az első PS exkluzív játék amiben csalódnom kellett.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

Új hozzászólás Aktív témák