Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz bulikavagyok #177418 üzenetére

    Igen túl komolyan veszed. Főleg ahhoz képest, hogy én nem komoly szándékkal szurkálódok. Ez is a baj, hogy én azt feltételezném, hogy nem fognak ezek senkit se sérteni. Viszont nagyon nem így van. Nekem a legtöbb haverom xbox-os. Itt ph-n is. Szóval az én piszkálódásaim sose olyan indíttatásból íródnak, hogy na most köcsögségből megint beszólok nekik hogy háborogjanak, egye őket a fene. Nem! Én poénnak gondolom, csak sajnos nem gondolok bele abba, hogy a másik oldalon ez nem fog poénnak lecsapódni. Ettől függetlenül volt olyan illető akit direkt találtam meg, de annak mindig volt előzménye. Itt vagy te, wesder, oriic, mike1334 stb stb akiket tökre csípek. Nagyon meg is lepett amikor az egyik kommentemen tökre kiborultál.

    Amúgy ilyen vagyok:

    Héten átjött a haver. Xbox-os. Mutatom neki a Pro-t, meg a Spider-Man-t. Erre mondja fúú de fasza...(hatásszünet) de áhh, úgy se játszom mostanában semmivel. Ültem mellette az ágyon, odafordulok, ilyen arccal [link]. Mondom persze, mert azon nincs is mivel! :D [link] Utána amit válaszolt..., anyum csuklott tuti. :D

    Szóval ne vegyél komolyan, nem rossz indulatból írom, nem bántásból.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák