Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    válasz ProEvoFan #180855 üzenetére

    Akkor már volt akció az MS storeban is. De amúgy azt mondta, hogy "híre, nyoma sem volt" akciónak az MS storeban. Ha még igaz is, hogy akkor nézte, amikor nem indult még el az akció az MS storeban, akkor is tudta mindenki, hogy indulni fog. Aki meg egy kicsit is követi az árakat, az tudjam hogy a multiplatform címek közel ugya akkora akciót kapnak a két konzolon. Ezért hiteltelenek nekem ezek az emberek, az ilyenek miatt. Ha ennyit nem tud, akkor a többire miért lennék kíváncsi?

    Na ezért jó a fórum, normálisan, veszekedés nélkül is le lehet írni, hogy az egyik embernek megegyezik a véleményével ami elhangzik, a másik szerint meg sületlenség :)

    Amúgy az, hogy az MS padlót fogott, meg kénytelen a szolgáltatásokból megélni...pontos számokra már nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy csak a szolgáltatásokból való bevétele alig marad el a sony psből származó bevételeitől, már ha elmarad.

    Illúzióim nincsenek, ha az MS lenne sikeresebb, akkor nem lenne ennyi szolgáltatás meg 200 ftos game pass. De valahogy nekem az xbox maradt "a konzol", a ps4 meg "csak" arra a pár exkluzívra kell, amik érdekelnek. De simán megértem, ha másnál ez máshogy van.

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák