Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz Bad Pritt #182106 üzenetére

    Szia!

    Én pár hete kérdeztem erről a játékról (Starlink) itt, gondolom senki sem próbálta, így nem kaptam választ. De örülök, hogy felkeltette az érdeklődést legalább kettőtöknél, úgyhogy ezt a válasz még külön @.LnB fórumtársnak is címzem.
    Szóval, utánajártam ennek a játéknak, remélem alaposan sikerült. A lányom látott egy hirdetés még a Konzolok Szervízénél, hogy a Standard kiadás kb. féláron volt 12.999-ért alighanem. Volt hozzá egy repcsi meg egy pilóta amit ingame kapsz. Ezeket fizikálisan lehet cserélgetni ha van más repülő, illetve alkatrész is hozzá, amit szintén külön lehet vásárolni, és mivel a kontrollerre lehet csatlakoztatni a repcsit, a cserélt alkatrészek a játékban is eképpen változnak. Valamint digitálisan is vehető hozzá minden földi jó.
    Majdnem le is csaptunk rá, de az utánajárásnak az lett az eredménye hogy ezért a 12-13 db mátyás királyért gyakorlatilag 1 repülőt és egy pilótát kapsz. Aztán kifújt. Viszont! Ha digitálisan vesszük meg a játékot ami most valóban akciós, 12e körül, abban kapsz 3-4 hajót és 6 pilótát alighanem, és a legnagyobb csomag megvétele esetén mind a 6 repcsi és az összes pilótát megkapod 15k-ért.. Tehát mindent!. Ez azért jobban hangzik, a játékról annyit, hogy nagyon hasonló a No Man's Sky-hoz, de persze picit másabb, tetszetős lehet, én mindenesetre várok még vele, de nem zárom ki hogy megveszem, a látott videók alapján és egy igen jó (bár elfogult) cikket olvasva csorog a nyálam :)
    Nem mindegy milyen ellenfélhez milyen fegyvert használsz és még kombinálni is lehet. Zseniális.
    Playdome-os cikk

    Röviden ennyi, remélem tudtam valamelyest segíteni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák