Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz RangerFox #182205 üzenetére

    Ez most nekem szólt? Ha már burkolt célozgatás-ról van szó.. :) Vagy lemaradtam valamiről?

    Ha nekem szólt:

    Szólok én nyugi, és eddig szerintem nem volt kommentem jogtalanul törölve. Amit írtam általánosságban írtam, nem csak erre a topikra értettem

    Ha nem nekem szólt:

    Nevezd meg kire gondoltál, ne burkoltan célozgass. :)

    Más, de neked szól. Battlefront 2. Írtad múltkor a kártyákat. Tegnap Assault-tal, és Officer-rel léptem 5-5 szintet 1-1,5 óra alatt. Nagyon gyorsan megy. Kirpóbáltam a Strike-ot, mert elvileg ott most 3x XP van, de egy lejátszott, nyert meccs nem hozott sokat még így 3x szorzóval se. Viszont Galactic Assault játékmódba jól jön az XP.

    Viszont felfigyeltem egy kellemetlen dologra. Maul-lal kétszer úgy levertek mint a franc. Mindkétszer elkezdtek csépelni, és Maul támadásait nem lehet szakítani. Addig üt, és tol, míg meg nem halok. :( Egyszer Obi-Wan-nal voltam, egyszer Yoda-val.

    The Grand Tour game:

    Tudom, csak engem érdekel(ne) ez a játék itt a topikban, de leírom. Tegnap olvastam róla, hogy a játék felépítése epizodikus lesz. Úgy fognak kijönni a tartalmak hozzá, ahogy a műsor részei megjelennek, és az aktuális részben lévő dolgokkal fog bővülni a játék mindig. Mondjuk én így sem fogom megvenni.

    (#182208) Rigormortiis Már csak az a játék van amit rajta van a "kívánság listámon". De egyszerűen nem sikerül behúzni. Tegnap is lemaradtam egy lemezes példányról. Store-ban meg sosem akciós. Bár az is igaz, hogy sokat nem akarok fizetni érte.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák