Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz #58978304 #182729 üzenetére

    Durván jól tudsz már célozni a videód alapján, simán natúrba nyomod? tudom hogy gyakorolni kell, de ennyire stabilan tartani a célkeresztet :) :Y

    Én is azért haladok, tegnap végeztem az Uncharted első részével, azért néhány helyen megszenvedtem a célzással, iszonyatosan tetszett, néhány hiba ellenére összességében elég jó. Ma elkezdtem a 2-t, mondom belenézek ebéd előtt, hát nemrég fejeztem be mára :DD , na ez eddig hatalmas durranás, és iszonyatos javulás az elsőhöz képest, megjött az önbizalmam is a célzásban, már elég jól megy, sokat segít ha nem csak 1 órára férek oda vagy kettőre :) Hihetetlenül élveztem, alig várom hogy megint pihenős legyek :) Klisés, de nem érdekel, remek akciójáték.

    Viszont belelestem pár percet a Dying Light videókba, hááát ezt inkább kihagyom, nagyon fosatós, az fps mód még hagyján, de hogy éjjel mekkora menekülések vannak, meg mennyi qrva zombi és milyen gyorsak... :Y Videón keresztül megijedtem, nemhogy játék közben. Rendben, hogy kell egy gearelős-lootolós, de nem merem bevállalni. Inkább a The Last of Us-t lesném meg, ha jól tudom ott is van loot/gear. Meg esetleg még az Until Dawn-t.

Új hozzászólás Aktív témák