Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #58978304 #183259 üzenetére

    Pedig ez szerintem így a legjobb. Bizonyos esetekben. Vegyünk például egy Beyond-dot, ami nagyon erős szotirival rendelkezik. Azt valahogy nem szakítanám meg semmivel. Olyan mint a filmnézés közti reklámok, azt se szeretjük.
    Multiplayer címeknél ez simán működik, egyik nap ezt, másnap azt játszom. Viszont egy erősen sztoriközpontú játéknál úgy a legélvezetesebb, ha elejétől a végéig, megszakítás nélkül végigjátszod.

    Nálam most a Bloodborne volt az amit megszakította, az ünnepek miatt. Na azóta se folytattam. Pedig nekiugrottam mint szőke nő az üvegajtónak. Haladtam is. Aztán egy kis PES, egy kis Battlefront 2. Azt most már a Dragon Quest XI-t nyomom.

    (#183264) marilllyo

    Vannak is bajok nálam ez miatt. Igaz kicsit más, mert én azért vásároltam be, hogy bepótoljam a kötelezőeket. Egy ideig tartottam a lépést, mindig csak 2-3 talonban.
    Viszont most.. most má' mindegy. :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák