Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz hhenry #184129 üzenetére

    Értem, köszönöm :)

    Más. A napokban végeztem az Uncharted 2-ik részével, na ez már sokkal érdekesebb rész volt, gyönyörű helyszínekkel, grafikailag sokkal szebb mint az első rész, a történet is jobban tetszett mint az elődé. Elég sokat használtam a vége felé a "kézi tusakodást", viszont itt a vége felé hajlamos volt a karakter lehetetlennél lehetetlenebb helyzetbe kerülni, több helyen bugot is találtam, meg érdekes dolgokat csinált Nathan. Összességében jobb. Végre megtudhattam hogy Chloe kicsoda és hogy ismerte meg Nathan, a közös kaland Elena-val is egészen jól összehozta őket, pechére bukta Chloe-t. :) Amikor Shambala-ba értek, leesett az állam, már-már a 4-ik részt idéző csodálatos látképpel fogadott a helyszín, az élet fája meg ismét egy szép helyszín.
    Másnap elkezdtem a 3-at, kíváncsian vártam most hova fogunk utazni, 5 chapter-en vagyok túl, egyelőre a grafika hasonló, talán picit jobb, de a helyszínek egyelőre csak "elmennek", igazán szép helyen még nem voltunk. A történet viszont nagyon izgalmas, nem gondoltam hogy a gyűrű ami Nathan nyakában van, azt úgy lopta, de igazából nem el-, hanem vissza :) Meg ahogy Sully-val megismerkedett, az nálam mindent visz eddig.
    A verekedés sokkal jobb lett, ha tehetem csak ezzel operálok, jó nézni hogy ez is mennyit fejlődött az első rész óta, a lövöldés része nem változott merőben. Még 4 nap és folyt. köv., alig bírom ki, aztán jöhet az igazi nagyágyú, a 4-ik rész. :C

Új hozzászólás Aktív témák