Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Woodslave #185454 üzenetére

    Nem értem sose ezt a kijelentést, hogy "szívat a játék" (nem csak te írtad). Ez a játék nem szívat. Nagyon egyszerű, megvan a játék saját szabályrendszere. Vagy betartod, vagy nem. Ha nem, akkor "You Died". Minden Boss, minden mechanika tanulható. Max azt lehet szívatásnak vélni, mikor el vannak bújva a mobok, és beléjük lehet szaladni.

    Cleric-kel jó úton haladsz, pár molotov, pár ütés és fekszik. Nagyon hamar megöltem. Gascoigne már trükkösebb. De ha ő megvan, onnantól már rendelkezel azzal a tudással ami az alap dolgokat magában foglalja. Onnantól már csak más boss mechanikák lesznek. Kitapasztalod őket, megölöd őket és mész tovább.

    Egyébként érdekes, hogy nálam sose volt ilyen "200-as pulzus érzés". Tőlem elég szokatlan módon, de úgy nyomtam mint valami robot. Érzelmek nélkül. És valószínűleg ezért is tettem a játékot pihenőpályára. Ott volt a cél én pedig túl akartam lenni rajta. Egyedül Amelia volt aki nekem nehezebben ment le.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák