Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    Végeztem az Uncharted 3-al is. Ez a rész is nagyon izgalmas volt, történet szempontjából is, illetve inkább ami a karaktereket illeti, úgy érzem ez a rész volt a legfontosabb és a legérdekesebb. A zenéje ennek a résznek volt a legjobb, főleg az utolsó harmadában. A helyszínek a végére megint telibe találtak, valami iszonyatosan gyönyörűen lettek megkreálva, nyilván ez a rész néz ki a legjobban.
    A "The Nathan Drake Collection"-ről, azt kell mondjam, hogy igenis a régebbi játékok is nyújthatnak kiemelkedő szórakozást, és ez nyilván egyénfüggő, de nálam a grafika abszolút nem az első helyen van.
    A harmadik játékommal végeztem ugyan, de mégiscsak az első lemezzel, (persze a platina szóba sem jöhet) és ez valamilyen formában az első mérföldkövem, szóval valahogy jó érzéssel tölt el, pc-n szinte soha semmit nem fejeztem be. :C Hétvégén jöhet a 4-ik rész, alig várom már. Ha valakinek már tele a hócipője az UC-vel bocsánat, de én még nem is olyan rég kezdtem, és új vagyok itt a 2 hónapommal :) Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :R

Új hozzászólás Aktív témák