Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz 30z.Samu #186985 üzenetére

    Nem titkoltan is azért játszom többet a playstationnal, mert itt van több single játék, ami nekem pont ideális a család mellett. Voltam én is fiatalabb csikó, amikor csak a multi, nem is nagyon volt jó hatással az akkori kapcsolatomra.
    Igaz, hogy én csak 1 éve vetettem bele magam a konzolos világba, de egy rakat játékom van, amihez még hozzá sem tudtam szagolni, de mondok jobbat.
    Amíg olyan játékok is vannak a piacon mint a RDR2, GTA, AC, HZD, addig nem nagyon aggódom, mert ezekben annyi játékóra van, hogy nagyjából eszembe sem jut multizni.
    Szóval nem, én egyáltalán nem tolom multiban és amíg tavaly az időm jó részét kitette a witcher, mad max, ac, idén sem lesz annyi szabadidőm, mint amennyit még tudnék velük tölteni.
    Arról nem beszélve, hogy a több ezer órát a division 1-ben maga mögött tudó kollégámon meg már testi tüneteket látok, szóval elvagyok és akkor még nem beszéltem a God of warról, Last of usról, Spidermanról, még ezek is itt várnak a polcon.
    Azt viszont elismerem, hogy suhancként, család nélkül vélhetően még én is hajnalig tolnám multiban, ahogyan ezt látom az ismertségi körömben.
    Egy idő után viszont változnak a prioritások.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák